събота, 21 юли 2012 г.

кръгова тренировка за време


Днес ще ви споделя една интересна тренировка. Избирате си по едно базово упражнение за всяка мускулна група и си нагласяте кг на всеки уред. След като сте загрели добре и сте си нагласили кг си нагласяте хронометър и някой ви засича и правите следното. Започвате всички упражнения които сте си избрали като правите всяко по 30 секунди и почивате 30 секунди преди да започнете следващото упражнение. Килограмите си ги нагласете така, че да можете да издържите 30 секунди, не повече. След упражненията може да удряте по боксовата круша 30 секунди, ако чувствате, че имате енергия. Правите един кръг и след това почивате 2-3 минути. В зависимост от  броя на упражненията се определя колко кръга да правите. Ако упражненията са по-малко правете четири кръга но, ако са по малко упражненията правете три кръга.
Аз съм доволен от тренировката. След като я опитате или сте я правили преди, можете да споделите мнението си или да добавите нещо, което съм пропуснал.

1 коментар:

  1. Днес тренирах тази програма много добре ми се отрази. След тренировката реших да пробвам това http://fitneswithstratiev.blogspot.com/2012/07/blog-post_17.html и не беше никак зле. На вкус се получи добре и засища става и за закуска и като за протеин. Хора сериозно трябва да пробвате програмата, а шейкка задължително

    ОтговорИзтриване