сряда, 4 юли 2012 г.

Комбинация на тренировки


Днес статията ще бъде за тези, които искат да бъдат чисти и релефни. Ако сте избрали да бъдете такива, мога да ви посъветвам следното: В такъв случай е много добре да се комбинират силовите тренировки с кардио тренировките. Ако не ви е ясно какво искам да ви кажа сега ще поясня.
Примерно имате много свободно време. Не сте на работа не се занимавате с други неща и всичкото ви време ви е свободно. Ако имате толкова много време нека го използвате пълноценно.
Можете примерно да следвате следната комбинация. Понеделник, сряда и петък тренирате усилено във фитнес залата. А през вторник и четвъртък ставате рано сутринта и правите няколко обиколки на стадиона или скачате на въже или просто се качвате на колелото и дим да ви няма към някое селце. През събота и неделя можете да си почините за да ви се възстановят мускулите и да са готови за следващата тежка седмица.
Мога също така, да си позволя да добавя, че кардио тренировките помагат за по-бързо възстановяване на мускулите и са едни от най-добрите варианти за чистене.
Според мен тежките тренировки ги правете около 18:00 часа, а кардио тренировките сутрин защото след като свършите тренировката, все още продължавате да чистите, а ако това е вечерта, няма как да се получи.

Няма коментари:

Публикуване на коментар