петък, 7 септември 2012 г.

Защо трябва да ядем месо


Месото е най-важното нещо, което трябва да консумирате. Независимо дали сте с наднормено тегло или прекалено слаби, месото трябва да присъства във вашето меню.
Ако сте с наднормено тегло не се лишавайте от месото. Ако някой ви каже не яжте месо, от него се пълнее много.Вярно е да. Ако си изпържете една сочна пържола и пържени картофки, да това трябва да го избягвате. Но това не означава, че не можете да си хапнете някоя пилешка пържола. Пилешката пържола съдържа умерено количество въглехидрати и добро количество протеини. И вместо пържени картофки, можете да си направите картофено пюре. По този начин ще намалите количеството въглехидрати до голяма степен.
Ако сте прекалено слаби, тогава трябва да не се лишавате от нищо, най-вече от месото. То е най-важната ви част. Независимо какво месо дали ще е пилешко, свинско няма значение просто трябва да присъства в менюто ви. В месото се съдържа най-качествения протеин,които ще помогнат на мускулите ви да се възстановяват и пораснат по-големи и по-силни.Също така е добре да се комбинира със зеленчуци.
Надявам се да са ви полезни тези причини за да не се лишавате от месото.

Няма коментари:

Публикуване на коментар