понеделник, 26 август 2013 г.

Бягане и велоергометър

Вчера с един познат си поговорихме за велоергометър в залата и бягане на стадиона.
И двато вида кардио са много добър вариант, но въпрост е кое за какво ви помага. Кардиото на стадиона ще ви помогне повече, ако имате голям процент подкожни мазнини и искате да се изчистите из цялото тяло. А ако имате проблем само при корема и паласките ви трябва велоергометър, той чисти само там. Ако не искате да чистите от гърба и ръцете краката... на вас ви трябва велоергометър.
Ние с него си говорехме за това как се постига малка талия. Не се постига малка талия, а просто като се кара велоергометър и в тази зона се изчистваме без да чистим от гърба, когато гърбът е голям и талията е изчистена без подкожни мазнини изглежда по малка и съответно гърбът изглежда по голям. А гърбът се разширява най-добре с набирания.
Трябва да сте наясно с това, че има разлика между бягане на стадиона и пътечка във фитнеса и също така има разлика между каране на колело и велоергометър. Ако сте решили да бягате е по-добре на стадиона, но ако сте решили да карате по-добре велоергометър. Разликата е голяма. Но това не означава, че трябва да пренебрегвате другите.
Можете да изразите вашите мнения под статията с коментар.

Няма коментари:

Публикуване на коментар